showdance børn unge dans danseskole i Aarhus RisskovHvad er Showdance?

Showdance er en dansestil næsten uden grænser, da stilarten er en kombination af nogle af de mest populære og spektakulære dansestile såsom Hiphop, Girly Hiphop, Contemporary, Jazzdance, Tapdance, Ballet, Latin-amerikanske danse, Disco, Funk og meget meget mere. Man kan næsten sige, at du med showdance får lov til at prøve kræfter med alt det bedste, som danseverdenen har at byde på.

Formålet med showdance er nemlig at give publik et SHOW, og søger at opnå dette med livlige, spændende og følelsesladede koregrafier som en del af en større historiefortælling. Du vil derfor også ofte se, at netop musicals og teaterstykker med dans er spækfyldt med stilarten showdance, ligesom musikvideoer og koncerter i dag også primært gør brug af showdance.

 

Showdance hos BEAT FABRIKKEN

Hos BEAT FABRIKKEN tilbyder vi selvfølgelig også flere showdance hold, så også du kan komme med på bølgen! Vi danser til nogle af de største hits og arbejder løbende på at undervise i koreografier, som tager dig igennem stilartens mange undergenre og elementer.

Vi træner både grundteknikker, balance, kropholdning og koreografier, så du på vores showdancehold i Århus både udvikler dine færdigheder indenfor stilarten, men også forbedre dig generelt som danser og får færdigheder og kompetencer med dig, som du også kan bruge i alverdens andre dansestile, så du kan blive en dygtig og alsidig danser, mens du har det sjovt med dine instruktører og dansekammerater.

 

BEAT FABRIKKEN har flere Showdance Elitehold

Hos BEAT FABRIKKEN har vi desuden flere elitehold, der danser showdance, som deltager i både nationale og internationale konkurrencer med deres hold. Du vil med resten af dit hold lære en fælles koreografi, som I deltager i flere turneringer med i løbet af året. Vores elite showdancehold har derfor et enormt godt fællesskab på grund af timerne som I bruger i træningssalen på danseskolen i Åarhus, til turneringer og sociale arrangementer i løbet af året. På vores showdance elitehold arbejder vi både med den enkelte danser og hele holdet som helhed, ligesom vi igennem hele sæsonen også arbejder på at styrke dansernes muskler, fleksibilitet, udholdenhed og ikke mindst performance, så vores dansere i den grad kan give publikum et show til turneringer og opvisninger.

Vores Samarbejdspartnere