fitnesshold pilates pilatestræning fitness træning motion styrke danseskole Aarhus RisskovHvorfor Pilates

Selvom det kan være svært at tro, så er dans ikke nødvendigvis noget alle er lige begejstrede for, men derfor kan man jo stadig godt holde sig igen. Her kommer pilates på banen! Pilates er nemlig en træningsform, hvor du bruger kroppens egen vægt som belastning. Du styrker herigennem din kerne, øger fleksibilitetet og booster din kropsbevisthed, når du prøver kræfter med pilates. Pilates er derfor et skønt skridt med et sundere og gladere dig, hvor du ved kontinuerlig og vedholdende træning hurtigt vil både kunne mærke og se forskel på din krop, din styrke, fleksibilitet og energiniveau.

 

Pilates hos BEAT FABRIKKEN

Træning kan tage mange former, og være indenfor mangel forskellige stilarter. Eller du trænger måske til en afveksling fra de sædvanlige dansetimer? Uanset om du går på et af vores dansehold eller ej, så kan du ikke gå galt i byen med vores pilatholds i Århus. På vores pilateshold lægger vi vægt på, at alle skal kunne følge med uanset alder, niveay og styrke. Du er med på dine egne præmisser, mens vores instruktør guider og vejleder dig til, hvordan du møder dig selv lige der, hvor du er, og hvordan du træner på en måde, så du får mest muligt ud af din tid og træning hos os.

 

Pilates som supplement til din dansetræning

Går allerede på et eller flere af vores dansehold, og ønsker du at give din dans endnu et løft? Eller at tage et skridt op på ambitionsstigen? Så anbefaler vi, at du kombinere din sædvanlige dansetræning, fritræning og lignende med noget mere styrkeorienteret træning. Din dansetræning kan sjældent stå alene, når du når et højere niveau, hvor der også stilles højere krav til din krops fysik, udholdenhed, fleksibilitet og styrke. Du supplerer sikkert allerede din dansetræning med løbeture eller lignende, men du må ikke glemme styrken og fleksibiliteten, da også disse elementer er vigtige for at du kan fortsætte med at udvikle dig som danser, og sikre dig selv mod skader, træthed og ømhed efter din sædvanlige dansetræning.

Vores Samarbejdspartnere