* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Sportsdans Ekstratræning, Øvede/Konkurrence

Antal tilmeldte:
9/28
Alder:
8-16
Pris:
1.497,00 DKK
Studie 43, Sal 1 Fredag 16:00-17:30 Instruktør: Kristina Stokkebroe
Beskrivelse

Sportsdansen er en stilart, hvor man danser de klassiske standarddanse vals, slowfox, quickstep, tango og wienervals, og latindanse som cha cha cha, jive, rumba, samba og pasodouble.

Dansene er oprindeligt pardanse, men vi underviser både i dansene parvist og enkeltvis, så danserne kan dygtiggøre sig både som par og som solodanser. Det er derfor heller ikke en forudsætning, at man har et partner, for at danse med på vores sportsdanserhold.

På vores hold bliver danserne undervist i de enkelte danse, trin og koreografier, ligesom vi arbejder med musikforståelse, grundteknikker og kropskordination både sammen og hver for sig.

Har man mod på at danse turneringer, er sportsdansen også en oplagt stilart, da der her både er mulighed for at deltage i turneringer i solo- og parkategorien, i alle alderskategorier og niveaukategorier, ligesom der afholdes flere turneringer rundt om i landet i løbet af året, som vi også forbereder danserne til, hvis de ønsker at deltage.

Dette hold er velegnet til dansere, som har danset på vores sportsdanserhold i 3 sæsoner eller mere, og har turneringserfaring i solo- og/eller parkategorien.

Dette hold er et ekstra tilbud til de Sportsdansere, der allerede danser med på Sportsdans, Øvede/Konkurrence om onsdagen. Husk, at når du danser på flere hold, så opnår du ret til flerholdsrabat.

Hvis du ikke er sikker på, om holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime til holdet. 

 

 

Lidt praktisk information

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Du kan læse mere om sæsonstart, ferieperioder og lukkedage her.

Pris: 1.497,00 DKK Rater: Beat Fabrikken 24/25, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Kristina Stokkebroe

Instruktør

Vores Samarbejdspartnere