* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Vild med Pardans, Begynder/Let Øvede

Antal tilmeldte:
5/28
Alder:
18-80
Pris:
980,83 DKK
Studie 43, DanceZone Sal Torsdag 20:25-21:15 Instruktør: Peter Stokkebroe Kristina Stokkebroe
Beskrivelse

På Vild Med Pardans-hold lærer du at danse de klassiske og populære danse, som vi kender fra TV2-programmet "Vild Med Dans". Vi prøver kræfter med standarddansene vals, slowfox, quickstep, tango og wienervals, og latindansene som cha cha cha, jive, rumba, samba og pasodouble.

På holdene underviser vi ud fra et undervisningssystem, der er tilpasset vores pars niveauer, hvor vi løbende bygger ovenpå dansene med nye trin i den rette sværhedsgrad. Vi er derfor sikre på, at enhver der deltager, kan komme til at lære dansene at kende og have det sjovt med sin dansepartner samtidig.

Dette hold er et begynder og let øvede hold, så alle kan følge med, ligesom vi arbejder videre på danseerfaringerne og trinene for de par, der har danset i 1-2 sæsoner.

Hvis du ikke er sikker på, om holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime til holdet. 

Vi gør opmærksom på, at den oplyste pris for holdet er pr. rate. Der er 3 rater i løbet af en sæson. Du kan læse nærmere om sæsonens rater, og hvornår disse forfalder i vores betingelser, samt nærmere om de øvrige gældende betingelser, når du bliver kunde hos BEAT FABRIKKEN.

Pris: 980,83 DKK Rater: Beat Fabrikken 23/24, 3 rater, 1 uge før hver ratestart Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Peter Stokkebroe

Instruktør

Kristina Stokkebroe

Instruktør

Vores Samarbejdspartnere