Adrian Vendiola som koreograf og instruktør på Hiphop Eliteholdene i efteråret 2024

29-04-2024

Canadiske Andrian Vendiola kommer til at være fast koreograf på Hiphop Eliteholdene i efteråret 2024. Canadiske Adrian Vendiola bliver ny fast koreograf på danseskole BEAT FABRIKKEN i Aarhus Risskov for  dansere på Elitehold i Hiphop

 

Hvis du var i tvivl om BEAT FABRIKKENS Hiphop Elitehold kunne være noget for dig, så er der intet at være i tvivl om længere!

Canadiske Adrian Vendiola flytter til Aarhus i efteråret, og vil være fast på BEAT FABRIKKEN i september til december, hvor han sammen med vores andre fantastiske instruktører vil koreograferer og træne vores elite hiphop hold.

Adrian Vendiola har været træner og koreograf fra canadiske Brotherhood og Northside, som blandt andet har vundet Hiphop International HHI VI, Vibe, Body Rock, World of Danse og Dancer's Paradise. Du kan nedenfor se de specifikke resultater for begge crews.

Dette samarbejdet mellem Adrian Vendiola og BEAT FABRIKKEN er blot et af de mange tiltag, som vi de seneste år har taget i retning mod at gøre BEAT FABRIKKENS Elitehold og dansere til de bedste i landet. Vi er derfor ikke et sekund i tvivl om, at vores hiphop elitedansere vil kommer til at gå en sjov og læringsrig sæson i møde, når vi efter sommerferien starter sæsonen op med verdensklasse koreografier til vores dygtige elitehold.

 

Skal du have chancen for at komme med på holdet næste sæson?

Vi afholder første audition til vores Elitehold den 6. juni 2024, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og læs nærmere om hvordan du tilmelder dig her.

 

Adrian Vendiolas resultater med Brotherhood og Northside

Som Director for Brotherhood Dance Crew, har Adrian Vendiola bragt crewet til flere top resultater:

Som Director for Northside, har han sammen med crewet også opnået en række top resultater:


Vores Samarbejdspartnere