Tak for et fremragende Forårsshow!

04-06-2024

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus showdance elitehold Team Passion

På årets første sommerdag fejrede vi endnu en sæson hos BEAT FABRIKKEN, hvor alle vores danseres venner, forældre og bedsteforældre var mødt talstærkt op for at se, hvad danserne har lært i løbet af sæsonen. Du kan nederst på siden se en video med highlights fra dagen!

Kyndigt guidet på vej af Peter Stokkebroe og René Brix som speakere i løbet af dagen, havde vores mere end 400 gæster i løbet af dagen fornøjelsen af en lang række flotte shows fra vores dygtige og glade dansebørn, elitedansere og gæsteoptrædender med verdensklasse Sportsdans.

Med temperaturer på 24 grader i løbet af dagen, var både de kolde drikkevarer og is populære i pauserne, hvor vi som altid fik hjælp af vores danseres søde og hjælpsomme forældre, der stod i vores kiosk til at lange drikkevare, is, kaffe og hjemmebagte kager over disken.

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus Børn og dansere får slikposer efter Forårsshowet

Hver afdeling sluttede som sædvanligt af med en hyldest af vores dygtige instruktører, der igennem hele sæsonen har undervist og coachet vores dygtige dansere, efterfulgt af uddeling af de længe ventede slikposer til alle dansere og børn,

Da dagens sidste slikposer var uddelt, satte vi tilmed rekord på oprydningen, hvor vores dygtige og flittige instruktører, hjælpsomme danseforældre og gæster fra dagen gik til hånde og fik ryddet salen for borde og stole, og flyttet alle møbler tilbage på deres vante pladser på sølle 15 minutter! Og så gik turen for alle vores instruktører og personale videre hjem til Peter og Kristina Stokkebroe til en velfortjent sommerfest med grillhygge og et dyb i havet til at afslutte sæsonen og ønske hinanden god sommereferie.

Men inden vi når så langtfår vi finpudset sæsonplanen for 2024/2025, så du igen efter sommerferien kan vende tilbage til BEAT FABRIKKEN efter sommerferien!

Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi offetliggør den nye plan og åbner for tilmelding den 17. juni 2024.

BEAT FABRIKKEN danseskole i Aarhus X-IT Hiphop dans for børn elitehold Husk desuden at vi henover sommerferien afholder auditions til vores elitehold i Hiphop og Showdance. Første audition afholdes den 6. juni 2024 i Hiphop, og 10. juni 2024 i Showdance.

Vi vil meget gerne takke alle dansere, gæster, forældre, hjælpere og instruktører for den fantastisk sæson hos BEAT FABRIKKEN og ikke mindst for en dejlig og hyggelig dansedag til at afslutte sæsonen med!

Vi ønsker jer alle en dejlig sommerferie, og glæder os til at byde jer alle velkommen til en ny sæson, når vi starter op igen efter sommerferien!

Husk at vi afholder flere åbne workshops i løbet af juni, som du kan komme med på! Tag et kig på vores Instagram, hvor vi løbende annoncerer de næste ugers workshops og hvordan du kommer med!

 

Når du er medlem af BEAT FABRIKKEN, behøver du ikke at indmelde dig igen for at sikre dig plads på dit fortsætterhold

Hvis du allerede er tilmeldt et eller flere hold hos BEAT FABRIKKEN i sæsonen 2023/2024, så vil du automatisk fortsætte som tilmeldt på det hold, som vi tilrettelægger som dit fortsætterhold. Du vil derfor modtage en mail med invitation til det hold, som vi anbefaler, at du fortsætter på efter sommerferien, hvorefter dit kontingent for holdet automatisk vil trækkes fra dit tilmeldte betalingskort den 15. august.

Du kan selvfølgelig altid kontakte os, hvis du ønsker at danse på et andet hold efter sommerferien, så skal vi nok hjælpe med at flytte dig til det ønskede hold. Hvis du mod forventing ikke længere ønsker at danse med hos os efter sommerferien, kan du altid kontakte os med udmelding. Du skal blot give os besked herom senest den 14. august 2024 for ikke at blive bundet til den næste betalingsperiode, når det automatiske træk finder sted.


Vores Samarbejdspartnere