Mini Kids Dancemix 1

 

Alder: 4-6 år, Niv. Begynder/Let øvede
TORSDAG 16:00-16:50

Sted:  Arresøvej, Studie 43

 

 


 

 

Hvis dit barn elsker at danse, så er Dancemix den bedste introduktion til dansens verden.

Dancemix er udviklet af de femdobbelte verdensmestre Kristina og Peter Stokkebroe og er en kombination af stilarterne latin, standard, hiphop og showdance

Der vil blive undervist i små serier i hver af stilarterne således undervisningen bliver afvekslende, samtidig med at børnene på en sjov måde lærer om kropholdning, musikalitet, fleksibilitet og styrke, og derved opnår en bredere forståelse af dans.

 

Hvis du ikke er sikker på at holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime her.

 

Holdet er for begyndere og let øvede så alle kan følge med.

 

Betaling:

 

Man betaler i rater á 3 måneder, tre gange på en sæson. Hver rate omfatter 11 dansegange. Ved betaling binder man sig til den betalte rate.

1. rate: Starter uge 36 - Betales senest 2. dansegang via betaling med dankort ved tilmeldingen eller ved tilmelding i receptionen.

2. rate: Starter uge 47 - Opkrævning udsendes i uge 43.

3. rate: Starter uge 11 - Opkrævning udsendes i uge 7.

 

Der ydes følgende rabatter:

Søskende-/familierabat, studierabat, seniorrabat og flerholdsrabat.

Disse kan tilmeldes ved at sende mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du skal forsat tilmelde dig holdet via onlinetilmelding og betale holdets fulde pris. Såfremt du er berettiget til rabat vil denne blive krediteret og modregnet den følgende opkrævning eller refunderes.

 

Bemærk at rabatordningerne ikke kan tilmeldes med tilbagevirkende kraft, ikke kan kombineres og ikke ydes i kombination med øvrige pakketilbud og/eller kombinationstilbud, som fremgår under specifikke hold.

 

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser og rabatordninger her.

 

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

 

Instruktør

Kristina Stokkebroe

 

Kristina

 

Kristina har sammen med sin mand Peter Stokkebroe vundet 5 verdensmesterskaber i latin og standard dans. Kristina er indehaver af Beat Fabrikken / Stokkebroe dans og hun er samtidig hovedinstruktør for alle børne hold og sportsdans. 

 

 

 

TILMELDING

 

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook