Vild med pardans - Begynder

 

Alder: Voksne, Niv. Begynder
TORSDAG 20:25-21:15

Sted:  Arresøvej, Studie 43

 

 


 

 

IMG 8040

Velkommen til vores Vild Med Dans-hold. Her danser vi de danse, du kender TV2's program "Vild med Dans". Vi har med hjælp af vores mange års erfaring udviklet er undervisnings system, der sikrer optimal læring uanset evner og niveau, samtidig med at vi alle har det sjovt. Alle kan derfor lære at danse på vores Vild Med Dans-hold.

 

 

 

Hvis du ikke er sikker på at holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime her.

 

Holdet er for begyndere og let øvede så alle kan følge med.

 

 

Betaling:

 

Man betaler i rater á 3 måneder, tre gange på en sæson. Hver rate omfatter 11 dansegange. Ved betaling binder man sig til den betalte rate.

1. rate: Starter uge 36 - Betales senest 2. dansegang via betaling med dankort ved tilmeldingen eller ved tilmelding i receptionen.

2. rate: Starter uge 47 - Opkrævning udsendes i uge 43.

3. rate: Starter uge 11 - Opkrævning udsendes i uge 7.

 

Der ydes følgende rabatter:

Søskende-/familierabat, studierabat, seniorrabat og flerholdsrabat.

Disse kan tilmeldes ved at sende mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du skal forsat tilmelde dig holdet via onlinetilmelding og betale holdets fulde pris. Såfremt du er berettiget til rabat vil denne blive krediteret og modregnet den følgende opkrævning eller refunderes.

 

Bemærk at rabatordningerne ikke kan tilmeldes med tilbagevirkende kraft, ikke kan kombineres og ikke ydes i kombination med øvrige pakketilbud og/eller kombinationstilbud, som fremgår under specifikke hold.

 

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser og rabatordninger her.

 

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

 

Instruktør

Peter og Kristina Stokkebroe

Peter Stokkebroe

Kristina

Peter og Kristina har sammen vundet 5 verdensmesterskaber i latin og standard dans. De er sammen indehaver af Beat Fabrikken / Stokkebroe dans.

Kristina er samtidig hovedinstruktør for alle børnehold og sportsdans, mens Peter er en megert eftertragtet coach blandt topdansere, og rejser over hele verden hvor han giver workshops og privatlektioner. 

 

 

TILMELDING

 

Senior Vild med Dans

Senior "Vild med Dans" for begyndere 

Det er aldrig for sent at lære at danse. Kom i godt humør og lær de populære "Vild med Dans" danse i vores hyggelige dansesal. I vil i løbet af sæsonen blive undervist i de klassike selskabs danse. 


Vi lægger meget vægt på at det skal være lærerigt og samtidig hyggeligt at deltage på vores "Vild med Dans"  hold. 

 

Niveau : Begyndere / Let øvede

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook