Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger:

Elite dans Stokkebroe/Beat Fabrikken
Arresøvej 43
8240 Risskov
TLF: 5128 0080 
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR NR: 31563798

Forbehold 

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske Lov om visse forbrugeraftaler. 
Betingelserne er gældende pr. 14. april 2011. 
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Priser:

Alle ydelser (undervisning) er ikke momspligtigt og derfor angivet uden moms.

Betaling af abonnement:

Med din ordre oprettes et abonnement til Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans' dansehold.Vores dansehold løber over en sæson på 33 dansegange inklusiv Juleshow og Forårsshow. Man betaler i rater á 3 måneder tre gange på en sæson. Hver rate omfatter 11 dansegange.

1. rate: Starter uge 35 - Betales senest 2. dansegang via betaling med dankort ved online-tilmeldingen eller ved tilmelding i receptionen.
2. rate: Starter uge 47 - Opkrævning udsendes i uge 43.
3. rate: Starter uge 10 - Opkrævning udsendes i uge 10.
 
Betaling: 100 procent af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen.

Ved betaling binder man sig til 11 dansegange, dvs. én rate - udmelding skal ske inden betaling af den følgende rate. Har betaling fundet sted kan kunden dermed ikke kræve det betalte refunderet grundet udmelding.
 
I tilfælde af aflysninger som følge af sygdom og/eller force majeur er Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans forpligtigt til at afholde kompensationsundervisning på andre tidspunkter og i et format, de finder passende og tilsvarende det oprindelige køb.
 
Ved tilmelding er der mulighed for at tilmelde sig betalingsserivce for resten af sæsonens opkrævninger.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kvittering

Ved betaling med betalingskort på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  sendes der umiddelbart efter gennemført køb en kvittering til din e-mail adresse.

Kundens ansvar

Hvis kunden ikke modtager en kvittering er det kundens ansvar at kontakte Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken for at sikre at betaling og reservation af holdplads er gennemført.

Procedure ved fornyelse eller sletning af kortnummer

Hvis du får et nyt kreditkort eller ønsker kreditkort registreret hos Stokkebroe dans/Beat Fabrikken slettet, så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller tlf. 5128 0080

Rabatter:

Der ydes følgende rabatter:

Søskende-/familierabat: 10 % (gælder for nr. 2, 3, 4 i søskendeflokken/familien)

Studierabat: 20 % (gælder for studerende med studiekort)

Seniorrabat: 10 %: (fra 65 år)

Flere hold rabat: 25 % ved 2. hold, 50 % ved 3. hold, 50% ved 4. hold og 99% rabat ved 5., 6. og 7. hold. (Der er fuld pris for 1. hold)

Er der angivet andre rabatter eller pakketilbud/kombinationstilbud under specifikke hold, er det de pågældende rabatter der gør sig gældende.

Rabatordningerne kan ikke kombineres.

Disse kan tilmeldes ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du skal fortsat tilmelde dig de ønskede hold via vores online platform og betale holdets fulde pris. Såfremt du er berettiget til rabat, vil denne krediteres og modregnes din opkrævning for 2. rate eller refunderes såfremt modregning ikke kan finde sted.

Bemærk at rabatordningerne ikke kan tilmeldes med tilbagevirkende kraft, ikke kan kombineres og ikke kan kombineres med øvrige særlige rabat-/kombinationstilbud som fremgår under de specifikke hold.

 

Levering:

Stokkebroe dans/Beat Fabrikken har lokaler på følgende adresse:
Arresøvej 43, 8240 Risskov

14 dages fortrydelsesret:

Vi giver pengene 100% tilbage indenfor 14 dage fra tilmeldingstidspunktet. Kontakt Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken såfremt du fortryder købet og ønsker at ophæve handlen.

Tilmeldingstidspunktet løber fra onlinetilmelding eller tilmelding via kontakt til Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken, herefter er kunden tilmeldt frem til sæsonafslutning i juni 2020 medmindre kunden udmelder sig ved aktivt at kontakte Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken.

Udmeldelse/Opsigelse:

Ønsker en kunde at udmelde sig skal dette ske skriftligt til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvorefter kunden er berettiget til at deltage i al undervisning som falder inden for den betalte rate.

Udebliver betaling for en efterfølgende rate er Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken berettiget til at nægte kunden adgang til undervisningen indtil betaling er forfalden uden kompensation for de dansegange, som kunden er blevet nægtet adgang til.

Ved mislighold af to betalingskrav eller mere er Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken berettiget til at opsige kundens medlemsskab på Danseskolen, ligesom Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken også er berettiget til at nægte fremtidig tilmelding på hold ved danseskolen, såfremt ejere eller partnere vurdere dette nødvendigt. Tilsvarende udelukkelse fra danseskolen kan ske med øjeblikkelig varsel såfremt kunden handler i strid med øvrig dansk lovgivning eller almindelig redelig handlemåde. Pågældende vurdering foretages alene af ejere ved Stokkebroe Dans/Beat Fabrikken.

Betaling: 

Abonnement betales online med Dankort, VisaDankort eller via indbetalingskort, ligesom der ved online tilmelding også kan oprettes PBS-aftaler for fremtidige rater i pågældende sæson.

Instruktører

 • Kristina Stokkebroe >

  Kristina har sammen med sin mand Peter Stokkebroe vundet 5 verdensmesterskaber i latin og standard dans. Kristina er indehaver af Beat Fabrikken / Stokkebroe dans og hun er samtidig hovedinstruktør for alle børne hold og sportsdans.  

    

   

   

 • Peter Stokkebroe >

  Peter har sammen med sin hustru Kristina Stokkebroe vundet 5 verdensmesterskaber i standard og latin dans og er indehaver af Beat Fabrikken / Stokkebroe Dans. Peter er også en megert eftertragtet coach blandt top dansere, og rejser over hele verden hvor han giver workshops og privatlektioner. 

   

 • Malthe Brinch Rohde >

  Malthe Brinch Rohde danser aktivt med Sandra Sørensen, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske for amatører.
   
  Malthe lever og ånder for dansen og ikke kun for sin egen karriere, men han brænder også for at videregive sin viden til alle de som ønsker at lære at danse.
 • Sandra Sørensen >

  Sandra Sørensen danser aktivt med Malthe Brinch Rohde, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske danse for amatører.
   
  Sandra har danset det meste af sit liv, og lever og ånder for dansen som karriere og som underviser. Hun brænder for at videregive sin viden til alle dem som ønsker at lære at danse.

   

 • René >

  René Brix

  René er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindanse med sin hustru Sofie Kruuse og har været rangeret i top 20 i verden. Han har i mange år specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og han har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har René været koreograf på talrige teaterforestillinger og TV-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

 • Sofie Kruse >

  Sofie 

  er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindans med sin mand Rene Brix og har været rangeret i top 20 i verden. De seneste 10 år, har hun specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og hun har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har Sofie været koreograf på talrige teaterforestillinger og tv-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

  Sofie var sammen med den tidligere forboldspiller Allan Simonsen, med i dette års program af Vild Med Dans, hvor de vandt en 3. plads.

 • Trine Munkvad >

  Trine har været omkring de fleste stilarter. Hendes passion har dog altid været størst for hiphop og dancehall, og har senest begivet sig ind i twerk-universet. Hun har undervist i showdance, og underviser nu også i twerk. Trine har optrådt med twerk rundt omkring i landet, og afholder også twerkshops for at dele hendes passion med andre twerk-tøser!

  Trine kan bookes til en omgang twerkundervisning til lige det arrangement, du har i tankerne - polterabend, julefrokost, damefrokost eller andet. 

 • Caroline Engelbrecht >

  Clara er 15 år gammel, og har i løbet af sin dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser hun i Hip Hop.

  Clara er i alt 10 gange danmarksmester. Hun har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo med hendes tvillingesøster Caroline. Hun har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 • Eugen Miu >

  Eugen Petrisor Miu danser aktivt med Sandra Overballe Pedersen, sammen er de 3 gange danmarksmestre samt blev de nummer 2 til Europamesterskabet i 2016, i 10 danse.
  Eugen er kommet til Danmark fra Rumænien for at opnå sin store drøm om at blive verdens bedste danser samt at videregive sin viden til alle dem, der ønsker at lære at danse.

 • Line Smed >

  Line har danset lige siden hun var 3 år gammel og har elsket dansen lige siden.
  Lige nu danser hun aktiv som elite sportsdanser både internationalt og nationalt, hvor hun har vundet turneringer og deltaget i mange finalepladser. Hun er primært specialiseret indenfor latindans, men har også erfaringer indenfor andre stilarter såsom standard, showdance og hiphop.

 • Marcus Nguyen >

  Yo mit navn er Marcus. Jeg kommer fra et crew der hedder specific kidz.
  Sammen med mit crew rejser jeg verden rundt for at battle, lave workshops og shows.

  Jeg danser ikke kun fordi jeg elsker at danse, men fordi jeg elsker miljøet. Da breakdance scenen er meget "underground" er der ikke så mange der kender til miljøet, hvilket næsten er den vigtigste del af hip hop-livet. Dans er en stor del af mit liv, hvor målet hele tiden er at udvikle sig og blive bedre.

 • Clara Engelbrecht >

  Clara er 15 år gammel, og har i løbet af sin dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser hun i Hip Hop og Showdance.

  Clara er i alt 10 gange danmarksmester. Hun har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo med hendes tvillingesøster Caroline. Hun har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 • Michael Do >

  Michael Do er Professionel Breakdancer. har igennem flere års erfaringer med breakdance kulturen, været med til at opbygge gruppen Specific Kidz, gruppen har i en ung alder allerede formået at sprede sin succes landet over.
  Michael har opnået flotte placeringer i sin karriere som bboy bla.
  Top 3 i DM i Break, blandt top 16 til et af verdens største breakdance konkurrencer og fornyeligt vundet World Bboy Classic Danish Qualifier.

 • Rebekka Bjerre >

  Rebekka Bjerre har danset diverse stilarter, så som disco, hiphop, showdance, sportsdance, ballet & contemporary/moderne.
   
  Hun har opnået Danmarksmesterskabet i disco, showdance, hiphop og været udtaget til både EM og VM.
   
  Hun været medvirket i forskellige musikvideoer/show, så som for - Lærke Sauer, Tobis TKB, Anna David, Veronica Jensen, Morten Lovechild, Yoav, FACEOFF, Koret Lyt & Tinderbox 2019 mm.
   
  Rebekka har igennem det seneste år undervist og lavet koreografier til dansere/shows og er stifter af holdet TeamPassion.
 • Raffioli Bendernudel >

  Raffael er en professionel danser, der samtidig producerer og skriver musik samt optager og producerer egne film. Hans livsmål er at bruge kunstens kraft til at bringe folk tættere sammen og skabe et sammenhold, der kan styrke samfundet.

  Raffael er født og opvokset i Sydtyskland og har danset i mange forskellige teaterproduktioner, shows, danse- og musikvideoer, samt deltaget i flere turneringer og mesterskaber i Europa og USA sammen med Hiphop-truppen "Juvenile Maze"

  Uddannelse

  2011 - 2015 Dance Emotion (Freiburg, Germany)

  2012 BreakCreationz Workshop (Ostend, Belgium)
  2012 - 2016 Member HipHop - Company „Juvenile Maze“ (Freiburg, German)
  2016 Summer Dance Forever - Workshops (Amsterdam, Netherlands)
  2016 - 2017 Tap Dance Academy (Freiburg, Germany)
  2017 - 2018 Åsa Folkhögskola „5 Style Education“ (Sköldinge, Sweden)
   
   
  Erfaring
  2009 - 2010 Dance Theater “Eins auf die Fresse”
  2010 - 2011 HipHop Opera “Rap des Nibelungen” 
  2012 Dance Theater “VolxTanz” 
  2012 - 2016 Member of the Dance Crew “Juvenile Maze” (Freiburg, Germany) 
  2012 - 2016 HipHop Dance Festival “Universal Dancers” (Strassbourg, France)
  2013 Dance Show “Vivaldi Meets Streetart“
  2013 Integrativ dance theater „Weit vom Auge“
  2014 2nd Place "Hip Hop Internation - Germany"
  2014 Qualification „HHI" World Championship (Las Vegas, USA)
  2015 Winner of Dance Comprix (Biberach, Germany)
   
  Battle:  
  2018 2nd Place Experimental
 • 1

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook