Sæson og ferie

Sæson: 33 Uger

Start / slut: 26. august 2019 - 24. maj 2020

Der vil være ferie-/helligdags-lukket i følgende perioder:

14. - 20. oktober 2019: Efterårsferie
2. december 2019 - 5. januar 2020: Juleferie
15. - 21. februar 2020: Vinterferie
7. - 13. april 2020: Påskeferie
8. maj 2020: Store bededag
21. maj 2020: Kristi Himmelfart

Shows

Juleshow: 30. november 2019
Forårsshow: 24. maj 2020

Fra sæson til sæson:

Hos Stokkebroe Dans og Beat Fabrikken er du automatisk udmeldt, når sæsonen slutter. Du skal derfor gå ind og tilmelde dig det hold, som du ønsker at gå på, når vi starter den nye dansesæson 2019/2020 op i uge 35 2019.

Tilmelding til sæson 2019/2020 åbner den 1. juli undtaget vores elite-/konkurrencehold, hvor tilmelding først åbner når 2. audition til pågældende hold er afviklet.

Du kan naturligvis skifte hold eller tilmelde dig flere, færre eller helt fra. Så skal du blot kontakte vores administration på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Det kan også forekomme, at der ændres væsentligt i holdene. I så fald vil du blive kontaktet af din instruktør eller administrationen.

Clara Engelbrecht

Clara Engelbrecht

Instruktører

 • Kristina Stokkebroe >

  Kristina Stokkebroe

   

    

   

   

 • Peter Stokkebroe >

  Peter Stokkebroe

 • Malthe Brinch Rohde >

  Malthe Brinch Rohde danser aktivt med Sandra Sørensen, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske for amatører.
   
  Malthe lever og ånder for dansen og ikke kun for sin egen karriere, men han brænder også for at videregive sin viden til alle de som ønsker at lære at danse.
 • Sandra Sørensen >

  Sandra Sørensen danser aktivt med Malthe Brinch Rohde, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske danse for amatører.
   
  Sandra har danset det meste af sit liv, og lever og ånder for dansen som karriere og som underviser. Hun brænder for at videregive sin viden til alle dem som ønsker at lære at danse.

   

 • Jesper Horsted >

  Jesper har mange års erfaring bag sig; både som underviser og danser. Han underviser både pardans, fortnite, hiphop og børnedans i vores afdeling i Risskov og Voldum

 • René >

  René Brix

  René er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindanse med sin hustru Sofie Kruuse og har været rangeret i top 20 i verden. Han har i mange år specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og han har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har René været koreograf på talrige teaterforestillinger og TV-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

 • Sofie Kruse >

  Sofie 

  er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindans med sin mand Rene Brix og har været rangeret i top 20 i verden. De seneste 10 år, har hun specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og hun har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har Sofie været koreograf på talrige teaterforestillinger og tv-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

  Sofie var sammen med den tidligere forboldspiller Allan Simonsen, med i dette års program af Vild Med Dans, hvor de vandt en 3. plads.

 • Trine Munkvad >

  Trine har været omkring de fleste stilarter. Hendes passion har dog altid været størst for hiphop og dancehall, og har senest begivet sig ind i twerk-universet. Hun har undervist i showdance, og underviser nu også i twerk. Trine har optrådt med twerk rundt omkring i landet, og afholder også twerkshops for at dele hendes passion med andre twerk-tøser!

  Trine kan bookes til en omgang twerkundervisning til lige det arrangement, du har i tankerne - polterabend, julefrokost, damefrokost eller andet. 

 • Sanne Kjær Poulsen >

  Sanne Poulsen billede BF

  Sanne Kjær Poulsen er en meget alsidig danser. Hun mestrer stilarter lige fra Linedance, Salsa, latin/standard, moderne, ballet og hiphop.

  Sanne har desuden vundet flere titler inden for dans såsom EM guld 2013 og 2016 og VM guld 2008, 2013 og 2014.

  Sanne har mange års erfaring med at undervise børn og unge, og er meget pædagogisk. Hun har derfor også fungeret som instruktør og dommer internationalt og har både været inviteret til Korea og Hong kong for at undervise og dømme turneringer.

  Sanne underviser vores showdanshold fredag, i Linedance om tirsdagen samt i Girly Hip Hop tirsdage og fredage . 

 • Caroline Engelbrecht >

  Clara er 15 år gammel, og har i løbet af sin dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser hun i Hip Hop.

  Clara er i alt 10 gange danmarksmester. Hun har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo med hendes tvillingesøster Caroline. Hun har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 • Elicia Marie Frikke Tiffany >

  Elicia Tiffany er født i England og opvokset i Danmark.
  Hun er elite danser hos Beat Fabrikken og har danset siden hun var 2,5 år gammel, og har erfaring med både standarddans, showdance og hiphop. Hun går på to hiphop elitehold hos Beat Fabrikken og er også danser for Bakken Bears. Elicia har flere gange vundet DM og kvalificeret sig til VM. Senest vandt hun Danmarksmesterskabet 2017 to gange med Beat Fabrikkens elitehold J-Squad og Team Supréme.

 • Eugen Miu >

  Eugen Petrisor Miu danser aktivt med Sandra Overballe Pedersen, sammen er de 3 gange danmarksmestre samt blev de nummer 2 til Europamesterskabet i 2016, i 10 danse.
  Eugen er kommet til Danmark fra Rumænien for at opnå sin store drøm om at blive verdens bedste danser samt at videregive sin viden til alle dem, der ønsker at lære at danse.

 • Line Smed >

  Line har danset lige siden hun var 3 år gammel og har elsket dansen lige siden.
  Lige nu danser hun aktiv som elite sportsdanser både internationalt og nationalt, hvor hun har vundet turneringer og deltaget i mange finalepladser. Hun er primært specialiseret indenfor latindans, men har også erfaringer indenfor andre stilarter såsom standard, showdance og hiphop.

 • Marcus Nguyen >

  Yo mit navn er Marcus. Jeg kommer fra et crew der hedder specific kidz.
  Sammen med mit crew rejser jeg verden rundt for at battle, lave workshops og shows.

  Jeg danser ikke kun fordi jeg elsker at danse, men fordi jeg elsker miljøet. Da breakdance scenen er meget "underground" er der ikke så mange der kender til miljøet, hvilket næsten er den vigtigste del af hip hop-livet. Dans er en stor del af mit liv, hvor målet hele tiden er at udvikle sig og blive bedre.

 • Sandra Overballe >

  Sandra Overballe Pedersen danser aktivt med Eugen Petrisor Miu. Sammen er de 3 gange danmarksmestre samt blev de nummer 2 til Europamesterskabet i 2016, i 10 danse.
  Sandra har danset det meste af sit liv og brænder for at blive verdens bedste danser samt at videregive sin viden til alle dem der ønsker at lære at danse.

 • Clara Engelbrecht >

  Clara er 15 år gammel, og har i løbet af sin dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser hun i Hip Hop og Showdance.

  Clara er i alt 10 gange danmarksmester. Hun har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo med hendes tvillingesøster Caroline. Hun har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 • Michael Do >

  Michael Do er Professionel Breakdancer. har igennem flere års erfaringer med breakdance kulturen, været med til at opbygge gruppen Specific Kidz, gruppen har i en ung alder allerede formået at sprede sin succes landet over.
  Michael har opnået flotte placeringer i sin karriere som bboy bla.
  Top 3 i DM i Break, blandt top 16 til et af verdens største breakdance konkurrencer og fornyeligt vundet World Bboy Classic Danish Qualifier.

 • Eddy Nini >

  .

 • Rebekka Bjerre >

  Rebekka Bjerre har danset diverse stilarter, så som disco, hiphop, showdance, sportsdance, ballet & contemporary/moderne.
   
  Hun har opnået Danmarksmesterskabet i disco, showdance, hiphop og været udtaget til både EM og VM.
   
  Hun været medvirket i forskellige musikvideoer/show, så som for - Lærke Sauer, Tobis TKB, Anna David, Veronica Jensen, Morten Lovechild, Yoav, FACEOFF, Koret Lyt & Tinderbox 2019 mm.
   
  Rebekka har igennem det seneste år undervist og lavet koreografier til dansere/shows og er stifter af holdet TeamPassion.
 • 1

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook