Sæson og ferie

Sæson: 33 Uger

Start / slut: 27. august 2018 - 

Der vil være ferie-/helligdags-lukket i følgende perioder:

15. - 21. oktober 2018: Efterårsferie
3. december 2018 - 6. januar 2019: Juleferie
11. - 17. februar 2019: Vinterferie
16. - 22. april 2019: Påskeferie
17. maj 2019: Store bededag
30. maj 2019: Kristi Himmelfart

Shows

Juleshow: 1. december 2018
Forårsshow: 2. juni 2019

Fra sæson til sæson:

Hos Stokkebroe Dans og Beat Fabrikken er du automatisk udmeldt, når sæsonen slutter. Dvs. at du skal gå ind og tilmelde dig det hold, som du ønsker at gå på, når vi starter den nye dansesæson 2018/19 op i uge 35 2018.

Vi åbner op for tilmeldingen d. 1. Juni 2018. 

Du kan naturligvis skifte hold eller melde til flere, færre eller helt fra. Så skal du blot kontakte vores administration på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Det kan også forekomme, at der ændres væsentligt i holdene. I så fald vil du blive kontaktet af din instruktør.

Instruktører

 • Kristina >

  Kristina Stokkebroe

   

    

   

   

 • Peter >

  Peter Stokkebroe

 • Malthe >

  Malthe Brinch Rohde danser aktivt med Sandra Sørensen, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske for amatører.
   
  Malthe lever og ånder for dansen og ikke kun for sin egen karriere, men han brænder også for at videregive sin viden til alle de som ønsker at lære at danse.
 • SandraS >

  Sandra Sørensen danser aktivt med Malthe Brinch Rohde, sammen er de flere gange DM sølvvindere og i 2016 rangerende de som nr. 10 ved VM i latinamerikanske danse for amatører.
   
  Sandra har danset det meste af hendes liv, hun lever og ånder for dansen som karriere og som underviser. Hun brænder for at videregive sin viden til alle dem som ønsker at lære at danse.

   

 • Jesper >

  Jesper

 • Sofie >

  Sofie Svenninggaard

 • Emilio >

  Emilio er 26 år gammel og har danset breakdance siden har var 13 år.
  Han har vundet DM i Breakdance 2 gange i 2011 og 2012 og er den eneste i Danmark, der har formået og genvinde sin titel. Han vandt Nordisk Mesterskab i breakdance i 2007. Han danser og er medlem af gruppen Familia Loca, som har eksisteret siden 2004. Emilio har optrådt til Zulu Awards show i 2012 og ved Roskilde festivalen i 2012 med DJ Static og er med i hans musikvideo "Do It".
  Han har optrådt til Skanderborg Festival 2013.
  Emilio deltager ofte i battles i både Danmark og udlandet og han sidder som dommer til Breakdance Battles, hvor han laver workshops rundt i landet og laver også teater.
  Emilio har undervist både børn og unge i 3 år.

  Emilio st

   

 • Mie >

  Mie er en 21 årig glad og frisk pige fra København og har danset alt fra hip hop til contemporary dance siden hun var helt lille.

  I 2014 blev hun Danmarks mester i twerking.
  Hun er klar og glæder sig til at undervise på vores twerkhold om tirsdagen hvor fokus ligger på de femininebevægelser og selvfølgelig en masse numserystning!
  Kom og bliv udfordret i kroppens bevægelser og måske også dine grænser.

 • René >

  René Brix

  René er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindanse med sin hustru Sofie Kruuse og har været rangeret i top 20 i verden. Han har i mange år specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og han har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har René været koreograf på talrige teaterforestillinger og TV-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

 • Sofie >

  Sofie 

  er tidligere ungdoms-danmarksmester i latindans med sin mand Rene Brix og har været rangeret i top 20 i verden. De seneste 10 år, har hun specialiseret sig inden for Hip Hop og står bag utallige hold, der bla. har vundet Danmarks-mesterskabstitlen 7 gange og hun har haft børne-, junior- og voksenhold med til VM i Hip Hop.

  Derudover har Sofie været koreograf på talrige teaterforestillinger og tv-shows såsom Idols, Ka' du danse, "Scenen er Din", MGP, m.v

  Sofie var sammen med den tidligere forboldspiller Allan Simonsen, med i dette års program af Vild Med Dans, hvor de vandt en 3. plads.

 • Jenna Bagge >

  Jenna Bagge er kendt for sin deltagelse i Vild med Dans 2014. Jenna er en af verdens bedste dansere og har netop nu afsluttet sin professionelle danse karriere for at koncentrere sig om danse undervisning. 

 • Trine >

  Trine er 18 år og har danset i 7 år. Hun har været omkring de fleste stilarter. Hendes passion har dog altid været størst for hiphop og dancehall, og har senest begivet sig ind i twerk-universet. Hun har undervist i showdance, og underviser nu i twerk hos Beat Fabrikken. Trine har optrådt med twerk rundt omkring i landet, og afholder også twerkshops for at dele hendes passion med andre twerk-tøser!

 • Danny Shnayderman >

  Daniel er 19 år gammel og tysker. Han er i Danmark for at danse, og i år er vi stolte over at have Daniel som instruktør for vores elite hip hop hold. Daniel har danset på et tysk hold Dance Encore. Daniel er meget hurtig og varieret i sin dans, og han gør altid sit bedste for at forbedre sine elever samt at vise dem og minde dem om hvorfor vi danser: Fordi det er sjovt.

  Daniel vil undervise vores elitehold mandage og torsdage, samt have et åbent drop in class åbent for alle torsdag aften kl. 21-22 samt fredage. 

 • Sanne Kjær Poulsen >

  Sanne Poulsen billede BF

  Sanne Kjær Poulsen er en meget alsidig danser. Hun mestrer stilarter lige fra Linedance, Salsa, latin/standard, moderne, ballet og hiphop.

  Sanne har desuden vundet flere titler inden for dans såsom EM guld 2013 og 2016 og VM guld 2008, 2013 og 2014.

  Sanne har mange års erfaring med at undervise børn og unge, og er meget pædagogisk. Hun har derfor også fungeret som instruktør og dommer internationalt og har både været inviteret til Korea og Hong kong for at undervise og dømme turneringer.

  Sanne underviser vores showdanshold fredag, i Linedance om tirsdagen samt i Girly Hip Hop tirsdage og fredage . 

 • Mendibi Khan >

  Mendibi har danset, siden han var 3 år.

  Hans mor var professionel balletdanser i London og hans far som musiker har givet ham en stor musikalitet og kropsbevidsthed med fra fødslen. Hans talent, ambitioner og vilje gør ham til den unikke danser, han er i dag.

  Mendibi er lige kommet til byen fra Berlin, hvor han underviste på forskellige danseakademier.

  Hans stilarter spænder over new style, locking, popping, old school, krumping, jazz og contemporary.

  Hans erfaring og indlevelse giver ham til en ekstraordinær underviser, som skal opleves!

 • Caroline >

  Clara er 15 år gammel, og har i løbet af sin dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser hun i Hip Hop. Hun har danset i 6 år, og har i de sidste tre år været hjælpetræner på vores tre hold: Dans med mor og far, Mini kids dance mix og Kids dance mix.

  Clara er i alt 10 gange danmarksmester. Hun har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo med hendes tvillingesøster Caroline. Hun har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 • Elicia >

  Elicia Tiffany er født i England og opvokset i Danmark.
  Hun er elite danser hos Beat Fabrikken og har danset siden hun var 2,5 år gammel, og har erfaring med både standarddans, showdance og hiphop. Hun går på to hiphop elitehold hos Beat Fabrikken og er også danser for Bakken Bears. Elicia har flere gange vundet DM og kvalificeret sig til VM. Senest vandt hun Danmarksmesterskabet 2017 to gange med Beat Fabrikkens elitehold J-Squad og Team Supréme.

 • Eugen >

  Eugen Petrisor Miu danser aktivt med Sandra Overballe Pedersen, sammen er de 3 gange danmarksmestre samt blev de nummer 2 til Europamesterskabet i 2016, i 10 danse.
  Eugen er kommet til Danmark fra Rumænien for at opnå sin store drøm om at blive verdens bedste danser samt at videregive sin viden til alle dem, der ønsker at lære at danse.

 • Line >

  Line har danset lige siden hun var 3 år gammel og har elsket dansen lige siden.
  Lige nu danser hun aktiv som elite sportsdanser både internationalt og nationalt, hvor hun har vundet turneringer og deltaget i mange finalepladser. Hun er primært specialiseret indenfor latindans, men har også erfaringer indenfor andre stilarter såsom standard, showdance og hiphop.

 • Marcus >

  Yo mit navn er Marcus. Jeg kommer fra et crew der hedder specific kidz.
  Sammen med mit crew rejser jeg verden rundt for at battle, lave workshops og shows.

  Jeg danser ikke kun fordi jeg elsker at danse, men fordi jeg elsker miljøet. Da breakdance scenen er meget "underground" er der ikke så mange der kender til miljøet, hvilket næsten er den vigtigste del af hip hop-livet. Dans er en stor del af mit liv, hvor målet hele tiden er at udvikle sig og blive bedre.

 • 1
 • 2

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook