BamseholdAlder: 2-3 år, Niv. Begynder
Lørdag, kl. 10.00-10.40

Sted:  Arresøvej, Studie 43
På dette hold kan du give dit barn en unik mulighed for at udvikle  kropsbevidsthed og koordination samt udforske glæden ved bevægelse til musik ?  Vi laver forskellige danselege til klassiske børnesange og øvelser der både stimulerer barnets danseglæde og samværet med de andre børn.

 

Vi ønsker at børnene oplever tryghed og nærvær. Derfor er det på dette hold helt naturligt  også at være sammen med dit barn i undervisningen indtil barnet føler sig tryg nok til at deltage uden mor eller far. 

 

Holdet er for alle børn i alderen 2-3 år og vores instruktører der alle har pedagogisk erfaring med dette alderstrin, lægger vægt på at alle kan følge med og har det godt i undervisningen 

 

Vi danser første gang lørdag den 2. oktober.

 

Hvis du ikke er sikker på at holdet er noget for dit barn, kan du booke en gratis prøvetime her.

 

 

Betaling og sæson:

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser, rateforfald og rabatordninger her.

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

Instruktør

Sofie Steenstrup

Sofie

Jeg hedder Sofie Steenstrup, er 21 år og har danset on/off siden jeg var 9 år gammel. Jeg har danset sportsdans intensivt i 5 år, men har også lidt erfaring inden for hiphop/dancehall, som jeg danser på hobbyplan nu. 
Jeg har det seneste 1,5 års tid arbejdet som pædagogmedhjælper i en daginstitution med aldersgruppen 2-5 år, og det glæder jeg mig til at kunne kombinere med dans på mine to børnehold om lørdagen. På begge hold vil jeg lægge vægt på at have det sjovt, at alle er med og forhåbentligt at vække interesse for at bevæge sig til musik hos børnene. 

TILMELDING

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead