TIKTOK

 

Alder: u .12 år, Niv. Alle niveauer
TIRSDAG 15:40-16:30

Sted:  Arresøvej, Studie 43

 

 


 

 

Er du vild med de seje moves og danse, som du ser på TIKTOK og bare ikke kan stå stille når musikken spiller ? Så har vi holdet til dig!

Vi lærer de seje moves fra TIKTOK. Derudover vil man også blive introduceret til nogle af de forskellige stilarter, som danseverden har at byde på.

Hvis du ikke er sikker på, at holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime her.

Holdet er for begyndere og let øvede så alle kan følge med.

 

Betaling og sæson:

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser, rateforfald og rabatordninger her.

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

Instruktør

Laura Sund 

Laura Sund

Mit navn er Laura Sund og jeg er en 17-årig danser bosat i Aarhus. Min største passion er at danse og at dele glæden ved dans. Jeg har danset siden jeg var 8 år og har erfaring indenfor både undervisning, konkurrencedans og den kommercielle branche. Dans er en kæmpe del af mit liv, da jeg danser hver dag, og underviser flere gange om ugen. I min dansekarriere har jeg allerede som 17-årig været på turné både i indland og udland og vundet nogle af Danmarks største dansekonkurrencer. Jeg har arbejdet med mange forskellige artister, blandt andet John Nini, Clovis Muziv, Platinmand, Toy-Box med flere. Til dagligt går jeg i gymnasiet og er som person meget udadvendt, positiv og hårdarbejdende, og giver sjældent op.

 

 

 

TILMELDING

 

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead