Snack Patrol

 

Alder: 9-12 år, Niv. Elite/konkurrencehold
ONSDAG 17:50-18:50

Sted:  Arresøvej, Studie 43

 

 


 

 

På dette hold har vi samlet nogle af vores dygtige hiphop-dansere. For at gå på holdet skal du have været til en af vores auditions i løbet af sommeren. Invitation til den seneste audition kan du finde på vores forside under "nyheder" eller ved at holde dig opdateret på vores Facebook.

 

På dette hold arbejder vi med koreografier, teknik og konkurrencetræning.

 

Har du ikke haft mulighed for at deltage i vores auditions, kan du kontakte os på mail eller telefon for at få nærmere info. Vores kontaktoplysninger finder du under "Praktisk Info" - "Kontakt".

 

På dette hold skal du forvente deltagelse i cirka 4-6 turneringer om året under Dansk Sportsdanserforbund.

 

Holdet træner 2 gange om ugen på henholdsvis onsdagsholdet fra 17:50-18:50 og Dancemania torsdage kl. 17:40-18:40.

 

 

Vi ønsker, at dette skal være Danmarks bedste Hiphop hold og arbejder målrettet mod dette!

 

Holdet koster 1.415 kr. pr. rate, hvoraf en fuld sæson består af 3 rater.

 

 

Alle dansere på dette hold er kontingentbetalene medlemmer af Aarhus Sportsdanserforening (CVR 84711314), som de repræsenterer i konkurrencer under Dansk Sportsdanserforbund. Danserne har således stemmeret på foreningens generalforsamling. Betaling af årskontingent sker i overensstemmelse med instruks fra foreningen via direkte mail.

 

 

Instruktør

 

Clara & Caroline Engelbrecht

 

image.png

 

Caroline Engelbrecht

 

Caroline og Clara har i løbet af sine dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser de i Hip Hop og Showdance. De er i alt 10 gange danmarksmester og har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo og har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 

 

 

 

TILMELDING

 

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead