Snack Patrol 1Alder: 12-14 år, Niv. Hiphop, Elitehold
ONSDAG 17:50-18:50

Sted:  Arresøvej, Studie 43
På dette hold har vi samlet nogle af vores dygtige hiphop-dansere. For at gå på holdet skal du have været til en af vores auditions i løbet af sommeren. Invitation til den seneste audition kan du finde på vores forside under "nyheder" eller ved at holde dig opdateret på vores Facebook.

 

På dette hold arbejder vi med koreografier, teknik og konkurrencetræning.

 

Har du ikke haft mulighed for at deltage i vores auditions, kan du kontakte os på mail eller telefon for at få nærmere info. Vores kontaktoplysninger finder du under "Praktisk Info" - "Kontakt".

 

På dette hold skal du forvente deltagelse i cirka 4-6 turneringer om året under Dansk Sportsdanserforbund.

 

Holdet træner 2 gange om ugen på henholdsvis onsdag kl. 17:50-18:50 og torsdage kl. 17:15-18:30.

 

 

Vi ønsker, at dette skal være Danmarks bedste Hiphop hold og arbejder målrettet mod dette!

 

Betaling og sæson:

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser, rateforfald og rabatordninger her.

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

 

Alle dansere på dette hold er kontingentbetalene medlemmer af Aarhus Sportsdanserforening (CVR 84711314), som de repræsenterer i konkurrencer under Dansk Sportsdanserforbund. Danserne har således stemmeret på foreningens generalforsamling. Betaling af årskontingent sker i overensstemmelse med instruks fra foreningen via direkte mail.

 

 

Instruktør

 

Ali Haydar
Ali Haydar kopi

Ali Haydar er en prof. danser som arbejder i alle afkroge af danse branchen, er bosat i KBH og er nuværende koreograf/instruktør på den nyopstartet platform COMPOUND. Ali har arbejdet som ass. koreograf på X-Factor, og været på Malmø Opera med West Side Story.  Koreografi credits indeholder Josef&Elias, NODE, Stepz, Detour Urban Festival, SubUrban Festival, m.fl. Har vundet Danmark Danser, Soul Sessions og Urban Moves showcase konkurrencer + Copenhagen Choreography Competition 2018 (CCC). Ali er uddannet fra Flow Dance Academy i året 13/14 og sidenhen har arbejdet med alt fra teater-produktioner til undervisning til TV-relateret programmer. Han er en hårdt-arbejdende danser, som konstant udvikler sig i sin personlige dans, kreere shows der indeholder det naturlige i dansen, og har en stor passion for musik som giver ham hans daglige inspiration.

Clara & Caroline Engelbrecht

 

Clara Engelbrecht

 

Caroline Engelbrecht

 

Caroline og Clara har i løbet af sine dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser de i Hip Hop og Showdance. De er i alt 10 gange danmarksmester og har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo og har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 

 

TILMELDING

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead