Girly hiphopAlder: 12+, Niv. Alle
TIRSDAG 18:20-19:20

Sted:  Arresøvej, Studie 43
Girly Hip Hop er for piger der elsker den mere feminine afdeling af hiphop. 

Vi vil danse koreografier, som er inspireret af Beyoncé, Rihanna og mange flere. Det vil sige masser af lækker dans, motion og god musik, som du kender fra de største koncerter og musikvideoer.

Vi lægger vægt på, at det skal være både lærerigt og sjovt at danse.

Hvis du ikke er sikker på at holdet er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime her.

 

Betaling:

Man betaler i rater á 3 måneder, tre gange på en sæson. Hver rate omfatter 11 dansegange. Ved betaling binder man sig til den betalte rate.

1. rate: Starter uge 36 - Betales senest 2. dansegang via betaling med dankort ved tilmeldingen eller ved tilmelding i receptionen.

2. rate: Starter uge 47 - Opkrævning udsendes i uge 43.

3. rate: Starter uge 11 - Opkrævning udsendes i uge 7.

 

Der ydes følgende rabatter:

Søskende-/familierabat, studierabat, seniorrabat og flerholdsrabat.

Disse kan tilmeldes ved at sende mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du skal forsat tilmelde dig holdet via onlinetilmelding og betale holdets fulde pris. Såfremt du er berettiget til rabat vil denne blive krediteret og modregnet den følgende opkrævning eller refunderes.

 

Bemærk at rabatordningerne ikke kan tilmeldes med tilbagevirkende kraft, ikke kan kombineres og ikke ydes i kombination med øvrige pakketilbud og/eller kombinationstilbud, som fremgår under specifikke hold.

 

Du kan læse nærmere om vores betalingsbetingelser og rabatordninger her.

 

Læs nærmere om sæsonens ferier og arrangementer her.

 

Instruktør

Clara & Caroline Engelbrecht

Clara Engelbrecht

Caroline Engelbrecht

Caroline og Clara har i løbet af sine dansekarriere danset mange forskellige dansestilarter. Til dagligt danser og underviser de i Hip Hop og Showdance. De er i alt 10 gange danmarksmester og har mange gange vundet Danmarks mesterskaberne med Beatfabrikkens hold J-Squad og i duo og har mange gange kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i Hip Hop og deltog også i VM i Glasgow, Scotland i 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elicia Marie Frikke Tiffany

Elicia Marie Frikke TiffanyElicia Tiffany er født i England og opvokset i Danmark.
Hun er elite danser hos Beat Fabrikken og har danset siden hun var 2,5 år gammel, og har erfaring med både standarddans, showdance og hiphop. Hun går på to hiphop elitehold hos Beat Fabrikken og er også danser for Bakken Bears. Elicia har flere gange vundet DM og kvalificeret sig til VM. Senest vandt hun Danmarksmesterskabet 2017 to gange med Beat Fabrikkens elitehold J-Squad og Team Supréme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILMELDING

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead