New Crew

 

Alder: u. 16 år, Niv. Elite/konkurrence
MANDAG 18:00-19:30

Sted:  Arresøvej, Studie 43

 

 


 

 

På dette hold har vi samlet nogle af vores dygtige hiphop-dansere. For at gå på holdet skal du have været til en af vores auditions i løbet af sommeren. Invitation til den seneste audition kan du finde på vores forside under "nyheder" eller ved at holde dig opdateret på vores Facebook.

 

På dette hold arbejder vi med koreografier, teknik og konkurrencetræning.

 

Har du ikke haft mulighed for at deltage i vores auditions, kan du kontakte os på mail eller telefon for at få nærmere info. Vores kontaktoplysninger finder du under "Praktisk Info" - "Kontakt".

 

På dette hold skal du forvente deltagelse i cirka 4-6 turneringer om året under Dansk Sportsdanserforbund.

Holdet træner 2 gange om ugen på henholdsvis mandagsholdet fra 18:00-19:30 og Dancemania torsdag kl. 18:40-20:10.

 

Vi ønsker, at dette skal være Danmarks bedste Hiphop hold og arbejder målrettet mod dette!

 

Holdet koster 1.595 kr. pr. rate, hvoraf en fuld sæson består af 3 rater. 

 

 

Alle dansere på dette hold er kontingentbetalene medlemmer af Aarhus Sportsdanserforening (CVR 84711314), som de repræsenterer i konkurrencer under Dansk Sportsdanserforbund. Danserne har således stemmeret på foreningens generalforsamling. Betaling af årskontingent sker i overensstemmelse med instruks fra foreningen via direkte mail.

 

Instruktør

Raffioli Bendernudel

Raff 

Raffael er en professionel danser, der samtidig producerer og skriver musik samt optager og producerer egne film. Hans livsmål er at bruge kunstens kraft til at bringe folk tættere sammen og skabe et sammenhold, der kan styrke samfundet.

Raffael er født og opvokset i Sydtyskland og har danset i mange forskellige teaterproduktioner, shows, danse- og musikvideoer, samt deltaget i flere turneringer og mesterskaber i Europa og USA sammen med Hiphop-truppen "Juvenile Maze"

 

 

TILMELDING

 

Stokkebroe Dans / Beat Fabrikken på Facebook

Track_Lead